Sign In

Министар Предраг Глухаковић на сајму туризма у Београду

Објављено:

Министар трговине и туризма Предраг Глухаковић присуствоваће сутра, 18. фебруара 2016. године (четвртак), у 11 сати отварању 38. Међународног сајма туризма у Београду.

Том приликом, министар трговине и туризма ће посјетити штанд Републике Српске на којем ће туристичку понуду представити Туристичка организација Републике Српске и бројне туристичке организације локалних заједница, туристичке агенције али и велики број представника туризма и угоститељства Републике Српске.

Заједно са сајмом туризма биће отворен и  7.Међународни сајам вина у Београду.

 

Планом посјете Београду предвиђено је и:

- Свечана додјела признања заслужним појединцима за развој пројекта „Мозаик здравља на Јахорини", у организацији агенције „Унис Турс" из Бања Луке. Додјела је 19.02.2016. године (петак)  у 12 сати, на штанду Републике Српске.

- Исти дан, 19.02.2016. године у 13 сати министар трговине и туризма Предраг Глухаковић потписаће Протокол о сарадњи са Т. О. Златибор, који је наставак сарадње започете половином 2015. године. Протокол подразумјева ниже цијене у одређеним хотелима на Златибору за туристе из Републике Српске.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.