Sign In

Министар Драгица Ковач отворила привредно-туристичку манифестацију „Гастро фест“ у Фочи

Објављено:

Министар трговине и туризма Драгица Ковач отворила је данас у Фочи традиционалну привредно-туристичку манифестацију „Гастро фест“ на којој је представљена гастрономска туристичка понуда 30 излагача из Подриња и Источне Херцеговине.

Том приликом Ковачева је истакла да је манифестација значајна за промоцију туристичке понуде Републике Српске, те да је уједно и прилика за представљање домаћих произвођача и њихових производа.

Она је навела да је Фоча препознатљива туристичка дестинација у Републици Српској, која поред љепоте Националног парка „Сутјеска“, рафтинга на Дрини и других видова авантуристичког туризма, нуди и мноштво садржаја у којима могу да уживају посјетиоци свих узраста.

„Министарство трговине и туризма Републике Српске подржава манифестације које имају за циљ обогаћивање туристичке понуде и промоцију традиционалних вриједности Републике Српске“, рекла је министар Драгица Ковач на манифестацији која је окупила пољопривредне произвођаче и произвођаче здраве хране, угоститеље, пчеларе и риболовце из Републике Српске.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.