Sign In

Министар Глухаковић отворио манифестацију ''Дани Бање Врућице''

Објављено:

Министар трговине и туризма Предраг Глухаковић отворио је у суботу, 02.12.2017. године, у Бањи Врућици код Теслића, традиционалну манифестацију ''Дани Бање Врућице'' којој је присуствовало више од 200 љекара специјалиста из Републике Српске, Федерације БиХ, Србије, Хрватске и Кубе.

Министар Глухаковић рекао је да су овогодишњи ''Дани Бање Врућице'' одличан показатељ колико је ова установа напредовала у протеклом периоду и да је ''Бања Врућица'' заиста бисер Српске, али и шире. ''Ова установа прави је примјер споја способног и младог менаџмента, доброг маркетинга и одговорног односа према раду'', навео је Глухаковић.

Он је рекао да је задовољан квалитетом понуде здравственог туризма у Бањи и процјеном менаџмента да ће остварити око 300 000 ноћења, те да ће Влада наставити да подржава пројекте Здравствено-туристичког центра ''Бања Врућица''.

Глухаковић је навео да ће нови Закон о бањама позитивно утицати на афирмацију ове гране туризма у многим потенцијалним бањским дестинацијама у Републици Српској.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.