Sign In

Министар Глухаковић отворио привредну манифестацију у Дворовима код Бијељине

Објављено:

Министар трговине и туризма Предраг Глухаковић данас је у Дворовима код Бијељине отворио привредну манифестацију ''Семберски сајам меса – Дворови 2017'', рекавши да Влада Републике Српске улаже у привреду ове регије како би здрави домаћи производи били препознатљиви на иностраном тржишту.

 

Он је рекао да бројне сајамске манифестације у Бијељини показују богат привредни и туристички капацитет Семберије и Републике Српске, истичући да су здрава вода, храна и клима непроцјењив ресурс у туризму.

 

Министар Глухаковић пожелио је успјех и освајање европског тржишта компанијама из Семберије које се баве производњом и прерадом меса и најавио наставак подршке републичке власти у промоцији домаћих производа.

 

На манифестацији која ће трајати до недјеље, 19.11.2017. године, учествује 26 излагача који представљају месне производе из Семберије и ужег региона, као и прерађивачи воћа и поврћа, представници дестилерија и винарија, домаћих млинова и пекара, производа од меда и домаће радиности.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.