Sign In

Министар Глухаковић присуствовао отварању Сајма привреде у Модричи

Објављено:

Министар трговине и туризма Предраг Глухаковић присуствовао је у петак, 08.09.2017. године, отварању ''Осмог сајма привреде'' у Модричи који је окупио 221 излагача из 29 градова Републике Српске, Федерације БиХ, Брчко дистрикта, Србије и Хрватске.

На Сајму је представљен велики број излагача из области туризма.

Министар Глухаковић рекао је да је модрички Сајам привреде једна од најважнијих регионалних манифестација на коју из године у годину радо долазе привредници, туристички радници и трговци.

Он је изразио задовољство бројем излагача и истакао да је Министарство трговине и туризма спремно да помогне да се брендирају аутентични туристички производи.

''На сајму је изложено доста производа који се могу пласирати на домаће тржиште, али и на тржишта земаља у окружењу, због чега је потребно брендирати производе по којима је позната Модрича и Посавина'', рекао је министар Глухаковић.

Начелник општине Модрича Младен Крекић рекао је да је циљ организовања Сајма окупљање што већег броја привредника који ће се повезати, потписати уговоре и тиме обезбједити нове послове и радна мјеста.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.