Sign In

Министар Глухаковић присуствовао прослави јубилеја фабрике „Мира“ у Приједору

Објављено:

Министар трговине и туризма Предраг Глухаковић присуствовао је данас у Приједору прослави 90 година постојања и рада фабрике кекса и кондиторских производа  „Мира“, која је чланица „Краш групе“.

Он је честитао јубилеј руководству предузећа, рекавши да је „Мира“ један од брендова у кондиторској индустрији у Републици Српској, те да Влада Републике Српске прати све што се дешава у овом предузећу.

„Ово је један од наших производних капацитета који има 75 одсто извозно оријентисану производњу и Министарство трговине и туризма, као и Влада Републике Српске, редовно промовишу ову фабрику на сајмовима, у оној категорији гдје желимо да подигнемо степен свијести грађана Републике Српске да користе домаће“, рекао је Глухаковић.

Он је подсјетио да је Министарство трговине и туризма путем часописа „Најбоље из Српске“ промовисало фабрику кекса „Мира“ на многобројним сајмовима на којима је представљена понуда Републике Српске.

На прослави јубилеја фабрике „Мира“ поручено је да фабрика започиње нови животни вијек циклусом инвестиција, изласком на нова тржишта и новом технологијом.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.