Sign In

Промоција гастро туризма у Зворнику

Објављено:

Министар трговине и туризма Предраг Глухаковић присуствовао је у петак, 27.04.2018. године, у Зворнику, промоцији гастро туризма Републике Српске кроз серијал ''Кухињица'', рекавши да је промоција гастрономске понуде један од важних сегмената у развоју туризма.

Промоцији су присуствовали и потпредсједник Покрајинске владе Војводине Иван Ђоковић, те привредници из области гастрономије и туризма Републике Српске.

''Сигуран сам да ће на овој презентацији у Хотелу ''Видиковац'' гастро понуда Републике Српске добити више на снази и све оно што носи са собом као облик развоја туризма, поготово ове регије која заслужује да у наредном периоду добије на значају'', рекао је министар Глухаковић.

Глухаковић је навео да ће вриједни људи у туризму препознати шта Министарство трговине и туризма у сарадњи са другима ради на снажној промоцији гастро туризма Републике Српске. Он је истакао да постоје велике могућности за гастро понуду од Костајнице до Требиња, јер Република Српска има значајне ресурсе и богатство којим може да се поноси, те да скоро свака локална заједница у току године направи по неки гастро сусрет, што је богатство.

Министар Глухаковић је нагласио да је поносан на број долазака туриста у Републику Српску у прва три мјесеца ове године, јер је за више од 17% повећан број долазака туриста у Српску у односу на исти период прошле године.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.