Sign In

Министар Предраг Глухаковић отворио љетну туристичку сезону на Јахорини

Објављено:

Министар трговине и туризма Предраг Глухаковић отворио је у петак, 29.06.2018. године, љетну туристичку сезону у Олимпијском центру ''Јахорина'' која је започела одржавањем првог планинског музичког фестивала под називом ''Фестивал 365''.

Глухаковићу је том приликом уручена захвалница за подршку ресорног министарства раду Олимпијског центра, а он је истакао да је љетна сезона на Јахорини прави спектакл.

''Овим догађајем који ће бити одржан у наредна три дана правимо неку врсту пробног испита за наредну зимску сезону, ЕЈОФ и поново велики ''Егзит'' на зиму 2019. године'', рекао је министар Глухаковић.

Директор Олимпијског центра ''Јахорина'' Дејан Љевнаић истакао је да је протекла зимска сезона оборила бројне рекорде с обзиром на чињеницу да је Јахорина имала 131 дан скијања, што је било највише у региону.

Он је навео да је циљ да и љетна сезона буде на истом нивоу као и протекла зимска, те да садашњи добри резултати представљају замајац цијелој привреди регије и прилику за привлачење нових инвеститора на Јахорину.

Тродневни музички фестивал на Јахорини чине бројни концерти, такмичења, бициклистичке и друге трке.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.