Sign In

Министар Глухаковић у Градишци

Објављено:

Министар трговине и туризма Предраг Глухаковић присуствовао је у понедјељак, 23.04.2018. године, 11. Фестивалу традиционалне гастрономије и културне баштине општине Градишка и окружења, ''Здравофест 2018'', који је одржан у оквиру прославе Дана општине Градишка.

Министар Глухаковић је похвалио манифестацију која је постала традиционална у Градишци, а коју организују туристичка организација ове локалне заједнице, под покровитељством начелника општине.

''На овом мјесту видимо много тога квалитетног што ради вриједни народ са овог простора да би побољшао туризам у руралним крајевима. Сигурно је да прекогранична сарадња, која је овдје изражена, додатно говори о снази ове манифестације'', рекао је министар Глухаковић. Он је истакао да развој туризма може да обезбиједи већи друштвени производ Градишке, али и цијеле Републике Српске, а да ''Здравофест'' заслужује да буде уврштен у републички календар манифестација.

На манифестацији ''Здравофест'' своје производе је изложило око 45 удружења, организација, привредних субјеката и установа из Градишке, Козарске Дубице, Приједора, Лакташа, Бања Луке, Српца и општина из Хрватске.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.