Sign In

Министар Сузана Гашић присуствовала 5. Форуму о интернационализацији пословања

Објављено:

Министар трговине и туризма Сузана Гашић отворила је данас у Теслићу 5. Форум о интернационализацији пословања, рекавши да је Форум веома битан за владе Републике Српске, Србије, али и у региону.

„Битно је да јачамо нашу привреду и остварујемо контакте са привредницима у Србији и да се привредници из Српске повезују на правилан начин", рекла је Гашићева. Она је нагласила да је врло важно да се оно што се произведе, и прода. „Ту су наши привредници да помогну кроз овај сегмент и да на тај начин јачамо привреду Републике Српске, да остварујемо контакте и на крају имамо корист за Србију и Републику Српску“, навела је Гашићева.

На дводневном Форуму, који је организовала Развојна агенција Републике Српске у сарадњи са Развојном агенцијом Србије, учествовало је више од 200 представника из земаља региона, Њемачке, Турске, Русије, Мађарске, САД и Кине.

На претходно одржана четири Форума у Бањалуци, Новом Саду, на Јахорини и Златибору учествовало је више од 800 предузећа, кластера и институција које се баве развојем.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.