Sign In

Министар Сузана Гашић присуствовала отварању „Јесењег сајма 2019“ у Бањалуци

Објављено:

Министар трговине и туризма Сузана Гашић присуствовала је данас у Бањалуци отварању привредно-туристичке манифестације „Јесењи сајам 2019“, коју је свечано отворио предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић.

Гашићева је похвалила организаторе овогодишње сајамске манифестације која је окупила више од 150 домаћих и страних излагача из области туризма, угоститељства, лова, риболова и екологије, рекавши да је Министарство трговине и туризма подржало активности на промоцији туристичке понуде Републике Српске.

Она је истакла да су сајмови прилика за повезивање и сарадњу на регионалном нивоу, те да Република Српска организацијом оваквих догађаја показује опредјељеност за унапређење своје привредне сарадње и развоја.

У наредна четири дана на штанду Туристичке организације Републике Српске биће представљена понуда најзначајнијих туристичких дестинација, која укључује понуду авантуристичког туризма, националних паркова, те сити брејк дестинација, као што су: Требиње, Приједор, Зворник, Костајница, Лакташи, Калиновик, Градишка, Добој, Козарска Дубица, Шековићи, Сребреница. Поред тога, биће представљени и бањски центри, а посебна пажња посвећена је промоцији програма и садржаја на олимпијској планини Јахорини у којима гости могу да уживају у предстојећој зимској сезони.

 „Јесењи сајам 2019“ одржава се на Бањалучком велесајму и трајаће до суботе, 16. новембра.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.