Sign In

На ''Београдском манифесту'' представљена туристичка понуда Републике Српске

Објављено:

Министар трговине и туризма Предраг Глухаковић отворио је у петак, 25.05.2018. године, у Београду, тродневну манифестацију под називом ''Београдски манифест'' на којој је представљена туристичка понуда региона, а чији је овогодишњи партнер била Република Српска.

Глухаковић је међу највећим туристичким потенцијалом Републике Српске истакао бање, као и туристичку понуду Јахорине.

''Посебно желим да нагласим да је наша олимпијска љепотица Јахорина забиљежила изванредан резултат у зимској сезони, а овдје се представља и за наступајућу љетну сезону. Српска са поносом може да каже да има и велики потенцијал у области фестивала, националних паркова, као и низ других туристичких дестинација, од Костајнице до Требиња'', рекао је министар Глухаковић.

Он је позвао посјетиоце ''Београдског манифеста'' да дођу у Републику Српску и увјере се у њене љепоте и гостопримство људи.

Министар Глухаковић похвалио је организацију ''Београдског манифеста'' и учешће туристичких радника из Републике Српске који су током три дана трајања манифестације на београдској тврђави ''Калемегдан'' представили разноврсну туристичку понуду.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.