Sign In

На Јахорини бесплатно скијање за дјецу

Објављено:

Помоћник министра за туризам и угоститељство Драгана Ристић присуствовала је данас на Јахорини потписивању споразума о сарадњи којим је омогућено бесплатно скијање за дјецу са подручја општина које припадају територији града Источно Сарајево.

 

Споразум који је потписан између Олимпијског центра „Јахорина“ и представника општина са територије града Источно Сарајево наставак је активности које су започеле у претходној зимској сезони, када је 11.200 дјеце искористило могућности бесплатног скијања на Јахорини.

 

На конференцији за медије, која је одржана поводом потписивања споразума, речено је да наведена активност има за циљ подизање свијести о важности скијања и развијања спортских навика код младих људи, те да ће се са таквим активностима наставити и убудуће.

 

Истакнуто је да је Олимпијски центар обезбиједио све неопходне услове кроз додатно уређење стаза и прилагођавање младим скијашима и почетницима, због чега се очекује велики број дјеце која ће искористити могућност бесплатног скијања и ове године на Јахорини.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.