Sign In

Најављен почетак љетне туристичке сезоне на Јахорини

Објављено:

Министар трговине и туризма Предраг Глухаковић рекао је данас на Јахорини да Влада Републике Српске, менаџмент Олимпијског центра ''Јахорина'' и удружење хотелијера и власника апартмана раде заједно у циљу да олимпијска планина буде активна 365 дана.

Присуствујући конференцији за медије на којој је најављен почетак љетне сезоне на Јахорини, министар Глухаковић је навео да планински туризам биљежи раст од 22% у прва четири мјесеца ове године у односу на исти период 2017. године. Он је истакао да је таквом резултату највише допринио управо рад Олимпијског центра ''Јахорина''.

Глухаковић је похвалио рад Туристичке организације Источно Сарајево и менаџмента Олимпијског центра ''Јахорина'' на промоцији Јахорине, те изразио наду да ће након успјешне зимске сезоне и љетна сезона бити једнако добра.

Љетна туристичка сезона на Јахорини званично ће бити отворена 29. јуна тродневним фестивалом ''Јахорина 365 фест'' који је замишљен као спој забаве и спорта, а који би према процјенама организатора требало да привуче велики број посјетилаца и допринесе што успјешнијој љетној сезони на олимпијској планини.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.