Sign In

Објављен нови број билтена ''Најбоље из Српске''

Објављено:

 Министарство трговине и туризма објавило је пети број билтена ''Најбоље из Српске'' у којем су представљени најзначајнији произвођачи из намјенске и металне индустрије у Републици Српској.

Издавање билтена је наставак активности Министарства трговине и туризма на промоцији успјешних домаћих произвођача који заслужују да буду истакнути у друштву, међу потрошачима и пословним партнерима.

Министарство је опредјељено да промоцијом домаћих произвођача укаже на значај куповине производа из Републике Српске и развој домаћег предузетништва, како би се очувала радна мјеста и увећао бруто друштвени производ.

Предузећа која су представљена у петом броју билтена су: ''Орао'' а.д. Бијељина, ''Технички ремонт'' а.д. Братунац, ''Фабрика мотора специјалне намјене'' а.д. Пале, ''Метална индустрија'' д.о.о. Приједор, ''R-S Silicon'' д.о.о. Мркоњић Град, ''Космос'' а.д. Бања Лука, ''Боснамонтажа'' а.д. Приједор, ''Фабрика за поцинчавање'' д.о.о. Сребреница, ''Метално'' а.д. Зворник, ''Ferrostil-Mont'' д.о.о. Прњавор, ''ТВЕК'' д.о.о. Приједор, ''Метал'' д.о.о. Теслић, ''Бадер'' д.о.о. Шамац и ''Mantra Group'' д.о.о. Бања Лука.   

 Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.