Sign In

Одржана Конференција ''Брендирање домаћих производа - Наше је боље'' у Бањалуци

Објављено:

Министарство трговине и туризма организовало је данас у Бањалуци Конференцију ''Брендирање домаћих производа – Наше је боље'' на којој су се окупили представници привредних субјеката из регије Бањалука.

Одржавање конференције је наставак активности Министарства трговине и туризма на упознавању домаћих произвођача са значајем брендирања производа из Републике Српске.

Помоћник министра за трговину, Душанка Тегелтија, представила је активности које је Министарство трговине и туризма реализовало кроз кампању ''Наше је боље'' у 2016. години. Она је представнике привредних субјеката упознала и са свим досадашњим активностима министарства када је у питању указивање на значај брендирања домаћих производа у Републици Српској, а које министарство путем конференција и стручних скупова успјешно проводи од 2011. године.

Истакнуто је да ресорно министарство интензивније проводи активности у кампањи ''Наше је боље''. Медијска подршка за провођење кампање остварена је кроз сарадњу са Јавним радио-телевизијским сервисом Републике Српске на којем се емитују промотивни спотови, а министарство је обезбједило и постављање билборда у цијелој Републици Српској.

На конференцији је потврђено да ће Министарство трговине и туризма и у наредном периоду наставити са провођењем активности које за циљ имају указивање на значај куповине и коришћења домаћих производа како би се утицало на бољи привредни амбијент у Републици Српској.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.