Sign In

Одржана Конференција ''Брендирање производа - Наше је боље''

Објављено:

Помоћник министра за трговину, Душанка Тегелтија, отворила је данас у Бијељини, Конференцију посвећену брендирању производа, под називом ''Брендирање домаћих производа – Наше је боље''.

 

Конференција у организацији Министарства трговине и туризма одржана је у Подручној привредној комори у Бијељини као дио активности у кампањи коју проводи ресорно министарство у сарадњи са Привредном комором Републике Српске.

 

Помоћник министра Тегелтија истакла је важност одржавања конференција и других стручних скупова на којима се произвођачи упознају са значајем брендирања производа. Она је навела да је министарство у сарадњи са привредницима, Привредном комором и јавним РТВ сервисом Републике Српске интензивирало активности у кампањи ''Наше је боље'' како би се што успјешније промовисали домаћа производња и произвођачи. Према њеним ријечима, циљ кампање је утицање на свијест потрошача како би се схватило да куповина домаћих производа доприноси очувању постојећих и отварању нових радних мјеста, те успјешнијем привредном и економском амбијенту у Републици Српској.

 

На Конференцији, којој су присуствовали привредници из регије Бијељина, представљене су активности које је Министарство трговине и туризма реализовало у кампањи ''Наше је боље'' током 2016. године.

 Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.