Sign In

Одржана конференција о брендирању у Вишеграду

Објављено:

Министар трговине и туризма Предраг Глухаковић рекао је данас на отварању Конференције ''Брендирање домаћих производа – Наше је боље'', која је одржана у Вишеграду, да је потребно промовисати домаћу производњу како би се што више здравих производа нашло на трпезама у Републици Српској.

Он је навео да Вишеград има произвођаче здраве хране, те да је циљ да се кроз конференцију, коју је организовало Министарство трговине и туризма, помогне предузетницима из овог дијела Српске да брендирају своје производе.

Глухаковић је истакао да је Вишеград туристички препознатљива средина, те да су активности ресорног министарства усмјерене на промоцију домаћих производа и услуга у Српској.

Конференцији је присуствовао и начелник општине Вишеград Младен Ђуревић који је рекао да су на предавање о брендирању позвани привредници из области туризма и угоститељства како би им се помогло да своје производе и услуге брендирају на још бољи начин.

Потврђено је да је у плану и оснивање ''Вишеградске куће'' са домаћим производима које је у наредном периоду потребно брендирати.

Директор Туристичке организације Вишеград Оливера Тодоровић истакла је да брендирање има велики значај за туризам, те да конференција помаже да се унаприједе промотивне активности.

У оквиру конференције која је наставак активности Министарства трговине и туризма у локалним заједницама како би се указало на значај брендирања производа и услуга у Републици Српској, обрађена је тематика брендирања домаћих производа, а представљене су и активности у кампањи ''Наше је боље''.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.