Sign In

Помоћник министра Драгана Ристић учествовала на конференцији о развоју конгресног и пословног туризма у Београду

Објављено:

Помоћник министра за туризам и угоститељство Драгана Ристић учествовала је на 6. међународном пословном сајму  „ВЕСТМ 2019“ (WESTM 2019) у Београду  у оквиру којег је одржана конференција посвећена развоју конгресног и пословног туризма.

 

Ристић је истакла да је организација оваквих догађаја од великог значаја за развој конгресног туризма не само у Србији, већ и у Југоисточној Европи. Ово је добра прилика да се представници земаља Југоисточне Европе састану и размјене искуства, те да кроз заједничке активности раде на унапређењу конгресног туризма у региону. Конгресни туризам у данашњем времену представља незаобилазан дио пословног свијета, те као такав доноси приходе организаторима. Увиђајући значај конгресног туризма, многе земље улажу у изгадњу конгресних и конференцијских сала“, навела је Ристићева. 

 

Она је рекла да ће Министарство трговине и туризма и даље радити на развоју конгресног туризма, те да је овогодишња конференција у Београду добра прилика за остваривање нових контаката са хотелском и туристичком индустријом из региона.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.