Sign In

Посјета предузећима у Приједору

Објављено:

Представници Министарства трговине и туризма посјетили су у Приједору предузећа  ''Карпентери Виторог'' и ''Masterwood''. Посјета је организована у оквиру пројекта ''Наше је боље'' коју Министарство трговине и туризма проводи у циљу указивања на важност промоције домаћих произвођача и њихових производа.

 

Предузеће ''Карпентери Виторог'' бави се производњом столица и читав процес производње одвија се на једном мјесту, од пилане до финалне производње. Предузеће има 65 запослених и продајне салоне у Београду, Новом Саду, Суботици, Чачку, Сремској Митровици и Златибору. ''Карпентери Виторог'' 90 одсто својих капацитета извози у Србију, Њемачку, Словенију, Финску и Русију.

 

Предузеће ''Masterwood'' основано је 2008. године и има 44 запослених са процесом производње који се одвија у двије смјене. Предузеће се бави производњом кревета и искључиво је оријентисано на велепродају. Сав репроматеријал који користе у производњи поријеклом је из БиХ. Државе у које извозе производе су: Њемачка, Словенија, Хрватска и Израел.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.