Sign In

Посјета предузећима у Зворнику, Власеници, Милићима и Шековићима

Објављено:

Поводом израде билтена ''Најбоље из Српске'' који има за циљ промоцију домаћих производа из Републике Српске, помоћник министра трговине и туризма Душанка Тегелтија, са сарадницима, посјетила је предузећа на подручју Зворника, Власенице, Милића и Шековића.

 

Посјета предузећима је наставак активности које Министарство трговине и туризма проводи у циљу промоције успјешних домаћих произвођача у области дрвне индустрије, а који ће бити представљени у оквиру новог броја билтена ''Најбоље из Српске''.

 

Предузеће  д.о.о. ''Год'' из Зворника основано је 2007. године. Основна дјелатност предузећа је производња грађевинске столарије и елемената за столарију, а од 2011. године започета је и производња резане грађе. Предузеће посједује властити производни и пословни простор на површини од 9.000 квадратних метара и запошљава 50 радника.

 

Предузеће ''Savox'' д.о.о. из Милића бави се производњом прозора и врата, монтажних кућа и пелета. Основано је 1989. године и запошљава 140 радника. ''Savox'' је компанија са вишедеценијским искуством у достизању високих очекивања код клијената широм Европе.

 

Посјета је уприличена и предузећу ''Дрињача'' д.о.о. у Шековићима које се бави производњом свих врста кревета (брачних, самаца, дјечијих), ноћника, трпезаријских столова и клуб столова, клупа, витрина. Послује у сопственим прозводно пословним објектима на 15.000 квадратних метара и запошљава 115 радника. Највећи дио производног асортимана извози на тржишта: Њемачке, Италије, Словеније, Аустрије, Швајцарске.

 

Предузеће ''Буком Пром'' д.о.о. из Власенице основано је 1996. године и бави се производњом елемената и намјештаја (кревета, столова, ормарића идр), прерадом букове грађе и производњом пелета. Запошљава 120 радника, а производња је организована на 10.000 квадратних метара производног и пословног простора.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.