Sign In

Повољнији услови лијечења, рехабилитације и одмора у Бањи Ковиљачи

Објављено:

Министар трговине и туризма Предраг Глухаковић потписао је данас у Београду анекс Протокола о сарадњи са директором Специјалне болнице „Бања Ковиљача“ Александром Јокићем, на основу којег ће грађани Републике Српске остварити повољније услове лијечења, рехабилитације и одмора у Бањи Ковиљачи у периоду од 18.11.2018. до 18.03.2019. године.

 

Министар Глухаковић је рекао да је ријеч о наставку активности које се проводе уназад четири године, те да ће током шест мјесеци грађани Републике Српске остварити право на јефтиније услуге за 10 одсто у односу на друге клијенте бање. „Већ четири године то радимо и сугурно да грађани Републике Српске који посјећују Бању Ковиљачу могу да буду задовољни, јер ово реализујемо у два циклуса годишње“, рекао је Глухаковић.

 

Он је навео и да постоје могућности регионалног повезивања Бање Ковиљача и Бање Слатина које би биле у понуди на тржишту као регионални производ.

 

Директор Специјалне болнице „Бања Ковиљача“ Александар  Јокић рекао је да је од 2015. године, када је успостављена сарадња, све више посјетилаца из Републике Српске у Бањи Ковиљачи.

 Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.