Sign In

Промоција ОЦ ''Јахорина'' у Београду

Објављено:

Министар трговине и туризма Предраг Глухаковић присуствовао је у четвртак, 07.12.2017. године, промоцији Олимпијског центра ''Јахорина'' која је одржана у Београду, у присуству великог броја званица из политичког, културног, спортског и јавног живота Републике Српске и Србије.

Министар Глухаковић рекао је да је представљање Олимпијског центра ''Јахорина'' у Београду један од начина да се прикаже изузетна дестинација, али и труд који су учинили Влада Републике Српске, предсједник Републике Српске и менаџмент Олимпијског центра да Јахорини врате некадашњи сјај.

''Важно је да гости дођу на Јахорину, а на домаћину је да им каже шта осјећа према њима и да им укаже гостопримство. Добродошли су сви, а ми ћемо учинити да уживају и да им боравак у Српској остане незабораван'', навео је Глухаковић.

Директор Олимпијског центра ''Јахорина'' Дејан Љевнаић рекао је да је поносан што је први пут након 15 година ОЦ ''Јахорина'' почео с радом најраније у региону, да се радило на уређењу стаза и вјештачког осњежавања, као и да је повећан број паркинг мјеста и садржаја за дјецу. Он је истакао да је менаџмент Олимпијског центра настојао да ријеши сваки проблем на који су указали скијаши како би предстојећа зимска сезона била најуспјешнија до сада.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.