Sign In

Промоција Републике Српске у Санкт Петербургу

Објављено:

Помоћник министра за трговину, Душанка Тегелтија, боравила је у радној посјети у Санкт Петербургу, у Руској Федерацији, гдје је присуствовала бројним привредним активностима које су одржане између представника Републике Српске и овог руског града.

У Санкт Петербургу одржано је неколико састанака између представника министарстава у Влади Српске, институција града Санкт Петербург, те привредних комора и туристичких организација. Одржана је и презентација привредних и туристичких потенцијала  Републике Српске којој је присуствовао велики број привредника и радника у области туризма.

Помоћник министра, Душанка Тегелтија, присуствовала је и отварању привредне манифестације ''Божићни сајам'', која се традиционално одржава у Санкт Петербургу, а на којем су се први пут представили привредници из Републике Српске.

На сајму је представљена и туристичка понуда, те сувенири из Републике Српске, а презентацију је употпунило и учешће Етно-групе ''Траг''.

Радна посјета Руској Федерацији наставак је активности на започетој сарадњи која се односи на узајамну промоцију привредних и туристичких потенцијала Републике Српске и Санкт Петербурга.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.