Sign In

Промоција бањских туристичких потенцијала

Објављено:

Министар трговине и туризма Предраг Глухаковић разговарао је данас са представницима бања из Републике Српске, Министарства здравља и социјалне заштите и Привредне коморе Републике Српске о даљим активностима на промоцији бањских туристичких потенцијала.

Разговарано је о промотивним активностима које ће бити провођене у наредном периоду, а у којима ће учествовати Министарство трговине и туризма, Министарство здравља и социјалне заштите, Привредна комора Републике Српске и бање из Републике Српске како би се указало на здравствени и туристички значај бања у Српској.

Током састанка промовисано је четверојезично издање публикације о бањама у којој су представљени најновији садржаји у бањским центрима Српске, а разговарано је и о улози бања у најављеном оснивању Кластера медицинског и здравственог туризма Републике Српске. На састанку је разматрана и иницијатива о неопходности усаглашавања законских и подзаконских аката у областима здравства и туризма.

Министар Глухаковић је похвалио заједнички рад релевантних субјеката који ће учествовати у промоцији бањских потенцијала и изразио наду да ће промотивне активности допринијети бољој позиционираности бања у Српској.

Састанку су присуствовали и помоћник министра за туризам и угоститељство Драгана Ристић и савјетник министра Александар Ђурић.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.