Sign In

Промоција органских производа у Бијељини

Објављено:

Министар трговине и туризма Предраг Глухаковић отворио је у суботу, 29.09.2018. године, привредно-туристичку манифестацију „Дани бундеве 2018“ која је одржана у Бијељини, у организацији предузећа „Природно“, а под покровитељством Министарства трговине и туризма.

 

Глухаковић је рекао да је ресорно министарство препознало значај манифестације коју организују највећи произвођачи бундеве у Републици Српској и БиХ, те се захвалио породици Сјерић на успјешно организованој манифестацији која је спој гастрономске понуде, органске производње здраве хране и туризма. Он је истакао да је на тај начин дат посебан допринос гастрономској понуди Републике Српске.

 

Министар Глухаковић је подсјетио да Министарство трговине и туризма, активно учествујући у кампањи „Наше је боље“, као и издавањем часописа „Најбоље из Српске“, заговара куповину домаћих производа, те увијек подржава манифестације којима се промовише домаћа производња у Српској. 

 

На дводневној манифестацији у Бијељини посјетиоци су имали прилику да пробају традиционална јела и купе производе из органске производње.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.