Sign In

Промоција пројекта мобилне скијашке мини-скакаонице „Мини Планица“

Објављено:

Представник Министарства трговине и туризма Републике Српске Јелена Гавриловић присуствовала је у петак, 22.11.2019. године, промоцији мобилне скијашке мини-скакаонице „Мини Планица“ која је током три дана била постављена на Тргу Крајине у Бањалуци.

Министарство трговине и туризма Републике Српске препознало је значај мини-скакаонице као туристичке понуде и производа и подржало овај пројекат за чију реализацију су били задужени Туристичка организација града Бањалука у сарадњи са Олимпијским центром „Јахорина“ и уз подршку града Бањалука.

Гавриловићева је истакла значај промовисања туристичке понуде града Бањалука, али и Олимијског центра „Јахорина“, са акцентом на почетак зимске туристичке сезоне. „У децембру нас очекују многи догађаји који привлаче велики број туриста из региона. Нарочито су нам чести гости из Словеније, тако да кроз ову манифестацију промовишемо зимске спортове. Министарство трговине и туризма ће и даље да подржава овакве и сличне пројекте и ово је добар примјер међусобне сарадње туристичких организација и турситичких дестинација“, рекла је Гавриловићева.

Она је навела да се кроз пројекат мини-скакаонице утиче на основце и њихове родитеље да развију свијест о значају боравка на планини и значају бављења зимским спортовима.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.