Sign In

Сајам домаћих производа „Наше је боље“ у Бијељини

Објављено:

Министарство трговине и туризма организује у понедјељак, 16.12.2019. године, Сајам домаћих производа „Наше је боље“, који ће бити одржан у хотелу „Рас“, у Етно-селу „Станишићи“, у Бијељини.

На сајму ће учествовати излагачи из цијеле Републике Српске који ће имати прилику да представе своје производе и промовишу свој бренд. Министарство трговине и туризма обезбиједиће штандове на којима ће привредници моћи да представе своју понуду која ће бити продајног карактера. Сајам ће бити отворен за све посјетиоце у периоду од 11.00 до 20.00 часова.

Сајам се организује у оквиру реализације кампање „Наше је боље“ коју Министарство трговине и туризма континуирано проводи с циљем промоције домаћих производа и јачања привредних активности у Републици Српској. У протеклом периоду одржане су конференције посвећене брендирању домаћих производа широм Републике Српске, реализоване су активности на промоцији домаћих брендова и објављено је осам бројева билтена „Најбоље из Српске“ у којима су представљена најуспјешнија предузећа у Републици Српској.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.