Sign In

Састанак са руководством општине Рибник

Објављено:

Министар трговине и туризма Предраг Глухаковић и помоћник министра за туризам и угоститељство Драгана Ристић, са министрима у Влади Републике Српске, присуствовали су у сриједу, 26.07.2017. године, у Рибнику, састанку са руководством општине Рибник.

Разговарано је о актуелним питањима из области развоја туризма на подручју општине Рибник, те је најављено да би до краја године могао да буде осмишљен нови пројекат привредно-спортско-туристичке манифестације у Рибнику као прилике за привлачење гостију и оних који би могли да на том подручју развију одређене видове привредне сарадње.

Министар Предраг Глухаковић рекао је да Министарство трговине и туризма подржава иницијативу за формирање регионалне туристичке организације која би обухватала и општину Рибник.

На састанку на коме је разговарано и о актуелним питањима из области привреде и развоја, борачко-инвалидске заштите и афирмације спортских активности, присуствовали су и министар индустрије, енергетике и рударства Петар Ђокић, министар рада и борачко-инвалидске заштите Миленко Савановић, министар породице, омладине и спорта Јасмина Давидовић и генерални директор Јавног предузећа ''Шуме Српске'' Ристо Марић.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.