Sign In

Oтворен јавни позив пројекта Eвропске уније EU4AGRI: 2,55 милиона KM за подршkу инвестицијама у рурални туризам

Објављено:

​Пројекат Европске уније EU4AGRI објавио је данас, 27.10.2020. године, Јавни позив вриједан 2,55 милиона KМ за подршку инвестицијама у рурални туризам у БиХ с циљем развоја економских активности у руралним подручјима, стварања нових и очувања постојећих радних мјеста, те очувања природне и културне баштине, одговарајући уједно и на потребе за опоравком од кризе проузроковане COVID-19 пандемијом.

На Јавни позив се могу пријавити искључиво партнерства која чине подносилац пријаве и минимално три партнера. Подносилац пријаве може бити јединица локалне самоуправе, предузеће или привредни субјект који се баве пружањем туристичких услуга и/или производа.

Сваки подносилац пријаве може аплицирати за бесповратна средства у износу од 20.000 KМ до 200.000 KМ (без ПДВ-а) зависно од броја чланова у партнерству. За сваку инвестицију  подносилац пријаве и партнери морају осигурати властито суфинансирање у износу од минимално 15% од укупног износа инвестиције.

Сви заинтересовани могу приступити Јавном позиву на линку: 


Kрајњи рок за подношење пријава је 21. децембар 2020. године до 15.00 часова.

EU4AGRI је четверогодишњи (2020-2024) пројекат Европске уније вриједан 20.25 милиона евра чији је циљ модернизација пољопривредно-прехрамбеног сектора у БиХ. 

Пројекат проводе и суфинансирају Развојни програм Уједињених нација (UNDP) у БиХ и Чешка развојна агенција (CzDA).
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.