Sign In

Министар Шеранић задовољан динамиком изградње нове болнице у Добоју

Објављено:

​Груба грађевинска фаза радова на конструкцији новог објекта Болнице "Свети апостол Лука" у Добоју се приводи крају, а почели су и машинске инсталације у унутрашњости, рекао је данас министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић.

Министар Шеранић је након посјете градилишту у Добоју рекао да је задовољан динамиком изградње новог објекта Болнице, захваљујући доброј синергији око 15 субјеката ангажованих на реализацији овог пројекта, који се гради најквалитетнијим материјалима, а све за добробит корисника ове регије. 

Министар јe локацију нове болнице у изградњи посјетио заједно са руководством града Добоја и представницима тима за имплементацију пројекта и надзора. 

"Са данашњим даном улазимо у сљедећу фазу која је много компликованија и подразумијева унутрашње радове", рекао је Шеранић и додао да након тога слиједи и затварање објекта столаријом, постављање преградних зидова и завршетак крова како би се омогућио континуирани рад током зимског периода и испоштовали рокови.

По ријечима министра Шеранића, ресорно министарство континуирано прати све активности на изградњи, те  је задовољан обећањем кинеских партнера да ће објекат бити завршен и опремљен прије предвиђеног рока, односно децембра наредне године.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.