Sign In

Састанак са представницима Подручне привредне коморе Бијељина

Објављено:

​Министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Драган Богданић састао се данас у Бијељини са представницима Подручне привредне коморе у овом граду који се баве производњом и трговином фармацеутским производима и медицинским помагалима. 

На радном састанку је било ријечи о тренутном стању у том сектору, а одржан је на иницијативу Подручне привредне коморе Бијељина. Министар Богданић је изразио задовољство чињеницом да ППК Бијељина прва подручна привредна комора у Републици Српској која је иницирала овакав састанак.

Представници привредних друштава упознали су министра Богданића са проблемима са којима се сусрећу у овој области и заједнички су дефинисали кораке које је потребно преузети у превазилажењу истих. У циљу остваривања конкретних рјешења, министар Богданић је изразио спремност Министарства здравља и социјалне заштите да организује нове састанке са представницима привредних друштава који ће се бавити разматрањем приједлога потеклих од привредних субјеката и рјешавањем конкретних проблема у раду привредних друштава у овој области.

Састанку су присуствовали и виши стручни сарадник за фармацију у Министарству здравља и социјалне заштите Јелена Медар Петровић, предсједник Подручне привредне коморе Бијељина Анте Гајић, као и представници привредних друштава са простора регије Бијељина.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.