Sign In

Министар Ален Шеранић на састанку са в.д. директора Болнице „Србија“ Источно Сарајево

Објављено:

​​​Министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић разговарао је данас у свом кабинету са вршиоцем дужности директора ЈЗУ Болница „Србија“ Источно Сарајево Небојшом Шешлијом. 

На првом радном састанку било је ријечи о потребама и даљим плановима за унапређење рада ове здравствене установе. 

Министар Шеранић је нагласио потребу да се у што скоријем року направи динамички план сукцесивног пресељења одјељења ове здравствeне установе у нови објекат Болнице који је изграђен по највишим стандардима модерних здарвствених установа и пружа могућности пружања квалитетнијих услуга дијагностике и лијечења.  

Такође, разговарано је и о будућој организацији рада са циљем рационализације и стабилизације пословања, као и потреби да становништво сарајевско-романијске регије добије најквалитетнију могућу здравствену заштиту у оквиру нове Болнице, која је функционално повезана са специјалистичким службама у оквиру Поликлинике.

Влада Републике Српске је на првој сједници одржаној 27.12.2018. године донијела Рјешење о разрјешењу Горана Тодоровића, дужности директора ЈЗУ Болнице „Србија" Источно Сарајево, на лични захтјев, те донијела Рјешење о именовању Небојше Шешлије, за вршиоца дужности директора ЈЗУ Болнице „Србија" Источно Сарајево.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.