Sign In

Традиционална приредба у Заводу "Др Мирослав Зотовић"

Објављено:

​​​​Помоћник министра здравља и социјалне заштите Републике Српске Љиљана Иванчић присустовала је данас дјечјој приредби у  Заводу за физикалну медицину и рехабилитацију „Др Мирослав Зотовић“ у Бањалуци, поводом празника Св. Николе. 

Ову приредбу традиционално припремају и изводе дјеца која бораве на Дјечјем одјељењу Завода „Др Мирослав Зотовић“, а припрема приредбе је и дио њиховог хабитацоно/рехабилитационог програма,  а циљ је да дјеци буде омогућено да кроз игру, дају свој максимум и науче да савладају потешкоће које имају.

Никољданска приредба је и прилика да се, сваке године, додатно скрене пажња на дјецу са инвалидитетом, њихове потребе, а највише на њихове могућности уколико им друштво пружи адекватну подршку.

Ове године запослени у овој здравственој установи послали су поруку о могућностима употребе роботске технологије у рехабилитацији дјеце са поремећајима кретања што је и тема овогодишње кампање „С љубављу храбрим срцима“ под покровитељством предсједнице Републике Српске. 

Након приредбе, за дјецу је организована додјела пристиглих пакетића у играоници на Дјечјем одјељењу.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.