Sign In

Министар Клокић на Међународном сајму туризма у Тел Авиву

Објављено:

​​Министар за европске интеграције и међународну сарадњу у Влади Републике Српске Златан Kлокић присуствовао је данас Међународном сајму туризма - ИМТМ 2019 у Тел Авиву, гдје је заједно са делегацијом владе посјетио штанд Републике Српске. Представништво Републике Српске у Израелу подржало је самостално представљање туристичке понуде Републике Српске шесту годину узастопно на највећем сајму туризма у источном дијелу Медитерана на којем сваке године учествује више од 1.700 излагача из више од 60 земаља.

Министар Kлокић је истакао да му је задовољоство што је Република Српска и ове године у прилици да представи своје туристичке потенцијале на Међународном сајму туризма у Тел Авиву, у организацији Представништва ​Републике Српске у Израелу, Туристичке организације Републике Српске и Министарства трговине и туризма у Влади Републике Српске. Министар каже да су ове године на сајму и представници туристичке организације града Требиња па се нада да ће то допринијети да се у наредном периоду у Републици Српској увећа броја туриста из Израела."

Заједно са министром Kлокићем на Међународном сајму су и министар трговине и туризма Републике Српске Драгица Kовач и министар енергетике и рударства Републике Српске Петар Ђокић.

На овогодишњем сајму туризма у Тел Авиву биће представљена туристичка понуда Републике Српске, а посебна пажња биће посвећена понуди бањског, авантуристичког и вјерског туризма, активног одмора, те туристичкој понуди градова Бањалуке и Требиња.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.