Sign In

Министар Клокић одржао говор студентима ФПН-а

Објављено:

​​​​​​​​​​​​​​Министар за европске интеграције и међународну сарадњу Републике Српске Златан Клокић обратио се у Народној скупштини Републике Српске студентима Факултета политичких наука Универзитета у Бањој Луци. Студенти су посјетили парламент у оквиру програма Народне скупштине Републике Српске под​ називом „Дани отворених врата".

Том приликом, министар Клокић је рекао да се радује новом циклусу праксе студената Факултета политичких наука у Министарству за европске интеграције и међународну сарадњу. Нагласио је да ће министарство и даље бити посвећено школовању кадрова који ће у будућности преузети значајне одговорне позиције у друштву.

Министарство за европске интеграције и међународну сарадњу Републике Српске и Факултет политичких наука имају потписан Споразум о сарадњи у циљу обезбјеђења различитих облика научне, наставне и стручне сарадње. Споразум обухвата креирање и провођење перманентне едукације и усавршавања стручних радника, као и омогућавање и провођење практичне наставе студената Факултета политичких наука у Министарству за европске интеграције и међународну сарадњу.

                 Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.