Sign In

Министар Клокић разговарао са представницом Фонда Уједињених нација за становништво у БиХ

Објављено:

​​Министар за економске односе и регионалну сарадњу Републике Српске, Златан Клокић разговарао је данас, уторак (26.09.2017.године) са Доином Бологом, представницом Фонда Уједињених нација за становништво у БиХ (УНФПА).

На састанку је разговарано о актуелним темама значајним за досадашњу и будућу сарадњу Фонда Уједињених нација за становништво и Министарства за економске односе и регионалну сарадњу као и Владе Републике Српске на пројектима који имају за циљ унапређење положаја маргинализованих група становништва, становништва старије животне доби, жена и младих.

Министар Клокић нагласио је добру сарадњу на реализацији заједнички договорених активности  са свим специјализованим агенцијама УН-а у БиХ на корист свих становника Републике Српске и БиХ.

Представница УНФПА-а информисала је министра Клокића о актуелним пројектима који се пеализују у  сарадњи са институцијама Републике Српке, те истакла задовољство свих УН агенција као и резидентене коориднаторице УН-а у БиХ на активном приступу Владе Републике Српске у циљу имплементације Циљева одрживог развоја УН-а.

​​Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.