Sign In

Министар Клокић уручио градоначелнику Зворника награду магазина Фајненшл Тајмс за трошковну ефикасност

Објављено:

​​​Министар за економске односе и регионалну сарадњу Републике Српске Златан Клокић, уручио је данас, понедјељак (30.04.2018.године) градоначелнику Зворника, Зорану Стевановићу, награду реномираног магазина Фајненшл Тајмс за трошковну ефикасност.

 Уручена награда је изузетно значајна за цијелу Републику Српску с озбиром да се ради о свјетски познатом часопису Фајненшл Тајмс, који је специјализован за директна страна улагања и чија признања говоре и о стварном напретку, али и представљају одличну промоцију.

Према рангирању fDI Intelligence (Financial Times), Република Српска је изабрана као једна од 10 малих регија будућности за 2018/2019. годину, за стратегију страних улагања, а у категорији европских микро градова награду је добио Зворник за трошковну ефикасност.

Министар Клокић је изјавио да ће ова награда значајно утицати на промоцију Зворника и Републике Српске као атрактивне дестинације за привлачење страних инвеститора.

Ресорни министар је додао да му је изузетно драго што су напори Министарства и Владе Републике Српске препознати на глобалном нивоу. Сматрамо да је добијање ове награде, прије свега резултат активности и програма које проводимо у овој области, а који су у складу са најновијим међунордним трендовима.

​​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.