Sign In

Министар Клокић уручио је потврде о обављеној пракси студентима Факултета политичких наука

Објављено:

​​Министар за европске интеграције и међународну сарадњу РС, Златан Клокић, уручио је данас, петак (08.02.2019.године) у свом кабинету потврде о обављеној пракси студентима завршне године Факултета политичких наука.

Програм праксе за студенте Факултета политичких наука Универзитета у Бањалуци проистекао је у складу са Споразумом о сарадњи који је потписан између представника Факултета политичких наука и Министарства за европске интеграције и међународну сарадњу Републике Српске.

Дванаест студената завршних година ове високошколске установе успјешно су обавили стручну праксу у ресорном министарству у процесу европских интеграција, међународне сарадње, те рада представништава Српске у иностранству.

Они су имали прилику да своја теоретска знања стечена на факултету примјене у пракси, те да се практично оспособе и директно укључе у послове које обавља министарство за европске интеграције и међународну сарадњу.

Циљ Споразума о сарадњи представља остваривање заједничког дјеловања Министарства за европске интеграције и међународну сарадњу Републике Српске и Факултета политичких наука Универзитета у Бања Луци, у циљу обезбјеђења различитих облика научне, наставне и стручне сарадње.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.