Sign In

Наставак реализације Програма постинвестиционе подршке инвеститорима у Републици Српској-посјета општини Нови Град

Објављено:

Представници Министарства за економске односе и регионалну сарадњу и Групације Свјетске банке су 13. септембра 2017. године, у оквиру Програма постинвестиционе подршке инвеститорима у Републици Српској, посјетили општину Нови Град.

У сарадњи са општинским координатором, овом приликом обављена је посјета предузећу „Симпролит НГ“ д.о.о. Нови Град. Фирма је основана 2013. године, као предузеће за производњу, инжињеринг и консалтинг. Иначе, Симпролит систем је је иновативан, јединствен и свеобухватан систем еколошке, енергоефективне и економски веома исплативе градње објеката. Објекти у Симпролит систему штеде енергију, не задржавају штетне материје, а не мијењају своје карактеристике ни у изузетно влажним системима, те се засигурно може рећи да је ово грађевински материјал будућности.

Током ове посјете, између осталог, разговарано је о текућим активностима везаним за реализацију планиране инвестиције предузећа и начину како се може иста подржати, посебно у смислу убрзања оперативних активности.

​​Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.