Sign In

Одржан инфо дан у оквиру пројекта EU4Business

Објављено:

Данас, 2. августа 2019. године у Бањој Луци је, у оквиру пројекта EU4Business, одржан инфо дан на којем је представљен Други позив за достављање пројектних приједлога у пољопривредно-прехрамбеном сектору.

Током овог догађаја представљени су циљеви, приоритети, прихватљиве активности као и начин подношења и финансирања пројектних приједлога. Учесници догађаја су имали прилику да добију одговоре у вези са прихватљивим учесницима, активностима, подручју спровођења пројеката, начином спровођења процедура јавних набавки и другим релевантним питањима.

Буџет овог позива је 2 555 000 КМ, док се износ бесповратних средстава по пројекту креће од 145 000 до 290 000 КМ.

Пројекат EU4Business има за циљ да допринесе економском расту и отварању нових радних мјеста кроз подршку конкурентности и иновацијама у извозно-оријентисаним секторима, као и у пољопривреди, производњи хране, туризму и руралном развоју у БиХ. Пројекат EU4Business са буџетом од 16,1 милион евра финансирају ЕУ, посредством  Инструмента за претприступну помоћ ИПА 2, и Њемачко министарство за економску сарадњу и развој, а спроводе га ГИЗ, УНДП и ИЛО.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.