Sign In

Одржава се Мисија у вези са процесом програмирања ИПА 2 за 2019. и 2020. годину

Објављено:

​​Данас, 29. новембра 2018. године, у Бањој Луци се одржава Мисија у вези са процесом програмирања ИПА 2 за 2019. и 2020. годину.​

Делегацију Републике Српске на предметној мисији чине представници Министарства за економске односе и регионалну сарадњу, Министарства финансија, Министарства науке и технологије, Министарства за просторно уређење, грађевинарство и екологију, Министарства трговине и туризма, Министарства просвјете и културе, Министарства за избјеглице и расељена лица, Министарства индустрије, енергетике и рударства, Министарства рада и борачко-инвалидске заштите, Министарства правде, Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде, Гендер центра Владе Републике Српске, Агенције за државну управу, Републичког завода за статистику, Агенције за информационо друштво, Пореске управе, Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове те других релевантних институција Републике Српске.

У складу са дневним редом представници надлежних институција Републике Српске, Федерације БиХ, Дистрикта Брчко и институција са нивоа БиХ дискутоваће са представницима Европске комисије о модалитету спровођења процеса програмирања и приоритетним интервенцијама које би могле да буду финансиране из средстава пакета  ИПА 2 за 2019. и 2020. годину за области демократија и управљање, владавина права и основна права, запошљавање, образовање и социјалне политике, транспорт, животна средина, енергија, конкурентност и иновације, пољопривреда и рурални развој.

​​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.