Sign In

Одржава се Регионална конференција у оквиру Програма Вишедржавна ИПА 2

Објављено:

​Представник Министарства за европске интеграције и међународну сарадњу учествује на Регионалној конференцији која се одржава 24. и 25. октобра 2019. године у Бриселу. Конференција је организована у оквиру Програма Вишедржавна ИПА 2. 

Конференција представља наставак рада на процесу дефинисања пакета акционих докумената Вишедржавне ИПА 2 за 2020. годину који је започет у Тирани у јуну 2019. године. Током овог догађаја дефинисаће се нацрти акционих докумената у оквиру пакета Вишедржавне ИПА 2 за 2020. годину, те ће бити представљен начин програмирања и реализације предметног програма у новој финансијској перспективи за период 2021-2027. 
На Конференцији учествују представници Европске комисије, Генералног директората за сусједску политику и преговоре о проширењу, те представници држава корисница ИПА 2.
Вишедржавна ИПА 2 представља дио финансијског инструмента ИПА 2 којим Европска унија подржава регионалне приоритете држава кандидата и потенцијалних кандидата за чланство у ЕУ, а активности допуњују и додају вриједност програмима планираним у оквиру државних програма ИПА 2. Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.