Sign In

Одржава се TAIEX радионица “Борба против нелегалне трговине дуванским производима: системи за праћење”

Објављено:

​​​​Дана, 8. и 9. октобра 2019. године, у Сарајеву се одржава дводневна TAIEX радионица "Борба против нелегалне трговине дуванским производима: системи за праћење". Ова радионица за циљ има представљање правне тековине ЕУ у овој области, инструмената за борбу против нелегалне трговине дуванским производима, система за праћење дуванских производа, као и утицаја такве трговине на здравље становништва и економију једне земље.

О темама радионице говоре стручњаци из региона и земаља ЕУ. Кроз практичне примјере приказани су начини на које се земље из којих стручњаци долазе боре против незаконите трговине дуванским производима. Учесници су у прилици размијенити искуства и упознати се са најбољом праксом у областима којима се радионица бави.

Испред Републике Српске, поред националног координатора за контролу дувана из Републике Српске, учествују и представници Министарства унутрашњих послова, Министарства здравља и социјалне заштите, Министарства трговине и туризма, Министарства за европске интеграције и међународну сарадњу и Инспектората Републике Српске.​​​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.