Sign In

Одржава се други састанак Посебне групе за реформу јавне управе између ЕУ и БиХ

Објављено:

Други састанак Посебне групе за реформу јавне управе у оквиру Одбора за стабилизацију и придруживање између ЕУ и БиХ одржава се данас, 30. јануара 2018. године, у Сарајеву.

Поред представника Министарства за економске односе и регионалну сарадњу, на састанку учествују и представници Министарства управе и локалне самоуправе, Министарства правде, Министарства финансија, Генералног секретаријата Владе Републике Српске, Републичког секретаријата за законодавство Републике Српске и Агенције за државну управу Републике Српске.

На састанку ће се, између осталог, разматрати теме које се односе на стратешки оквир реформе јавне управе и реформе управљања јавним финансијама, правни и институционални оквир за систем креирања политика, систем координације у процесу европских интеграција, транспарентност у процесу креирања политика, државну службу и управљање људским потенцијалима, те питања везана за законодавство о управи, приступ јавним информацијама заштиту права на добру управу и систем судског преиспитивања управних аката.

​​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.