Sign In

Посјета граду Приједору у оквиру Програма постинвестиционе подршке инвеститорима у Републици Српској

Објављено:

Представници Министарства за економске односе су 22.11.2018. године, у оквиру Програма постинвестиционе подршке инвеститорима у Републици Српској, посјетили град Приједор.
У сарадњи са представницима Града Приједора, овом приликом обављене су посјете предузећима "EDNA METALWORKING" д.о.о. и „Гаврановић" д.о.о.

Предузеће "EDNA METALWORKING" д.о.о.је производна фирма специјализована за производњу станица за гријање. Tренутно запошљава 30 радника. Своје производе у потпуности пласирају на њемачкотржиште, а у плану им је даље проширење капацитета. Квалификована и стручна радна снага и висок квалитет производа овог предузећа су гарант успјешног пословања и даљег напретка у будућности.

Предузеће „Гаврановић" д.о.о.почело је са радом 2000.-те године. Основна дјелатност им је производња плочастог и тапацираног намјештаја. Производе кухињски и собни намјештај врхунског квалитета, а од 2006. године увели су и пластификацију намјештаја. Осим заступљености на домаћем тржишту, производи овог предузећа налазе своје мјесто и на захтјевном тржишту Европске уније.

Поред  разговара о тренутним условима пословањаиплановима развоја ових предузећа, посебан акценат је стављен на отворена питањаса којима се они сусрећуу свакодневном раду као и  приједлогеза побољшање пословног амбијента.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.