Sign In

Посјета општини Лакташи у оквиру Програма постинвестиционе подршке инвеститорима у Републици Српској

Објављено:

​​Представници Министарства за економске односе и регионалну сарадњу су 29. новембра 2017. године, у сарадњи са представницима општине Лакташи, а у оквиру Програма постинвестиционе подршке инвеститорима у Републици Српској, посјетили предузећа JAKSCHE TECHNOLOGY д.о.о и БРАВАРИЈА ПИЛЕ д.о.о Током посјете предузећима разговарано је о условима пословања, о препрекама и проблемима са којима се они сусрећу у свом пословању, као и о начинима да се исти превазиђу. Обе компаније су примјери успјешних предузећа.

JAKSCHE TECHNOLOGY д.о.о је компанија из сектора производње аутодијелова, која се бави производњом дијелова од пластике ојачане стакленим влакнима за грађевинске машине, кранове, машине за рециклажу, аутомобиле и шинска возила, постројења за управљање отпадом. Компанија запошљава 85 радника, а своје производе извозе на тржиште Њемачке, Аустрије, Холандије. У плану је изградња новог производног објекта, а самим тим и проширење производних капацитета.

БРАВАРИЈА ПИЛЕ д.о.о. почела је са радом 1989. године као самостална браварска радионица , а од 1996. године прерасла је у једну од озбиљних фирми за израду челичних конструкција грађевинске браварије свих врста ограда степеништа, гаражних врата, односно комплетне црне браварије.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.