Sign In

Посјета општини Србац у оквиру Програма постинвестиционе подршке инвеститорима у Републици Српској

Објављено:

​​​Представници Министарства за економске односе и регионалну сарадњу, су 26. априла 2018. године, посјетили општину Србац и том приликом заједно са представницима општине обишли компаније "Дрво Сервис" д.о.о. и "Лучић" д.о.о. у општини Србац.

Посјета је реализована у оквиру Програма постинвестиционе подршке инвеститорима у Републици Српској за 2018. годину у који је тренуто укључено 27 јединица локалне самоуправе.   

Током посјете разговарано је о условима пословања, те плановима развоја компанија, а посебна пажња посвећена је отвореним питањима у свакодневном раду и приједлозима за побољшање пословног амбијента.

"Дрво Сервис" д.о.о. послује од 2009. године у области прераде дрвета. Компанија тренутно запошљава 25 радника, са сталном тенденцијом пораста производње и броја запослених радника. Извозно су оријентисани, преко 90% својих производа извозе на тржиште Италије, Србије, Њемачке.

Предузеће "Лучић" д.о.о. је специјализовано за производњу, штампу и продају полиетиленске амбалаже,  најлонских и папирних врећица. Развојни пут започели су као мала занатска радња, а са растом обима производње проширивали су и капацитете улагањем у савремене машине и објекте. У предузећу је запослено 36 радника.

​​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.