Sign In

Посјета општини Србац у оквиру Програма постинвестиционе подршке инвеститорима у Републици Српској

Објављено:

У оквиру Програма постинвестиционе подршке инвеститорима у Републици Српској представници Министарства за економске односе и регионалну сарадњу, су 07. септембра 2017. године, у сарадњи са представницима општине Србац, посјетили општину Србац и том приликом обишли компанију "Дијана Текстил " д.о.о.

 

"Дијана Текстил" је породично предузеће које се бави производњом памучног рубља. Послује у сопственим пословним објектима некадашње  фабрике трикотаже "Итрис"  гдје се обавља заокружени производни процес. Тренутно је запослено 60 радника што је тек 10 % капацитета фабрике. Предузеће се специјализовало за израду веза на својим производима као и услугу веза за потребе купаца. Оријентисани су углавном на домаће тржиште, гдје пласирају 80 % производа, а остатак извозе на тржиште Њемачке и Хрватске.

Током посјете разговарано је о тренутним условима пословања, те плановима развоја компаније, а посебна пажња посвећена је отвореним питањима у свакодневном раду и приједлозима за побољшање пословног амбијента.​

​​Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.