Sign In

Посјета општини Власеница у оквиру Програма постинвестиционе подршке инвеститорима

Објављено:

​​​Представници Министарства за економске односе и регионалну сарадњу РС, у оквиру Програма постинвестиционе подршке инвеститорима у Републици Српској, у петак 02.11.2018. године, посјетили су општину Власеница. У сарадњи са представницима општине Власеница, овом приликом обављене су посјете предузећима „Алпро“ а.д. и „IVEX“ д.о.о.

„Алпро“ је основан 1977. године, а 2004. године, у процесу приватизације, постаје саставни дио „Алумил Групације“, која је највећи произвођач архитектонских алуминијумских профила на подручју Југоисточне Европе и једна од најнапреднијих компанија у дизајну и производњи екструдираних алуминијумских производа. Највећи дио произодње оријентисан је ка извозу.

Предузеће „IVEX“ основано је 1999. године као мала породична дрвопрерађивачка фирма. Задовољни купци, жеља за проширењем и нова тржишта су њихова пословна филозофија. У производњи користе најквалитетније трупце са ових простора.

Поред  разговара о тренутним условима пословања и плановима развоја ових предузећа, посебан акценат је стављен на отворена питања са којима се они сусрећу у свакодневном раду као и  приједлоге за побољшање пословног амбијента.
 Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.